Hoppa till innehåll

Vad dag har sin batat

20 oktober, 2011

– Jamen idag ska jag bara koka lite batat, det går snabbt, tänkte jag, när jag torkade bort John Blund-rester ur ögonen och försökte vakna till. Ungarna sov bra inatt och somnade om en stund efter att storebror och pappa hade gått. Så ock jag, vilket gör att jag blev superseg när jag äntligen skulle gå upp.

Ändå är vi där i köket halvannan timme, som vanligt. Vi kockar, plockar, torkar. Ungarna kastar leksaker, klappar diskmaskinen, jag kollar Isaacs blöja två gånger mellan varven, tänker att jag måsta äta nåt själv snart.

De äter och äter. Som små hästar! Som de har väntat och som de har kastat alla skedar, klossar och bilar längs golvet. Viftis Viftbogadottir hann bli riktigt sur, men kanske för att hon var trött.

Det här kokade vi idag. Jag har börjat krydda lite mer, eftersom det går bra!

Sen somnar hon, min lilla, söta, mjuka tjej med fetaostfötter. Jag och Isaac blir kvar i köket och kokar kaffe. Jag äter lite överblivna matrester och gräver fram ett par gamla chokladbitar ur skåpet. Det är Dops-kris, de är slut! ^^ Kaffet blir starkt, men det är väl lika bra det.

Jag får dricka mitt kaffe ifred och bläddra genom mail och några sidor på nätet, ostört. Solen skiner in genom vardagsrumsfönstret, det är tyst. Jag har torkat en massa damm igår och slipper det idag – hurra! Och kylen är full med åtta portioner mat åt bebblorna. Det räcker idag och imorgon.

Ja, förresten! Igår var jag här! Jag har inte varit med förut, eftersom jag inte orkat hålla på med bloggtoppar eller portaler. Nu blev jag ju helt hooked på det här och kollar där ofta. 😀 Dessutom har jag hittat några nya bloggar att följa. 🙂

Annons
One Comment leave one →
  1. 24 oktober, 2011 09:48

    Grattis 🙂 Egentligen självklart att du är där..där hör du hemma med din härliga blogg om din vardag. Sku int förvåna mig om din blogg igen skulle dyka upp under bloggalan, på riktigt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: