Hoppa till innehåll

Fart

12 oktober, 2011
tags:

Vissa dagar hinner man inte med nånting. Twinsen sover omlott. Milja har fått för sig att alla famnar och stolar beter sig likadant som hennes sitter, med andra ord, är fjädrande, så hon försöker göra fart med kroppen. Jisses, idag var hon på väg nedför soffan, men hon hann inte. Hon vill iväg, iväg och jag vet inte var jag ska sätta henne för att hon ska vara nöjd. Hon rullar åt båda hållen och är en mästare på att knuffa iväg sig, fast hon ligger på rygg. Isaac är fortfarande lite lugnare, men jag är lite skraj för den dag då han sätter iväg med samma fart. Den dagen, den sorgen, det tar vi då.

Fast det där med min dammsugning gick om intet idag, likadant med det där kastrulldiskandet som jag är så vansinnigt less på just nu.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: