Hoppa till innehåll

Höstmysigheter

23 september, 2011

Så länge vi bodde mitt i stan, kunde jag promenera hem med William i vagnen, och han fick fortsätta sova efter babyrytmiken. Det var perfekt – man kunde äta i köket efteråt – och så fick man en promenad hem längs ån.

Det går faktiskt lika bra nu, om man åker buss! Bebblorna blev väldigt trötta efter musikgruppen och slocknade på bussen hem. Så kunde jag ta mig en macka och meddaskaffi, medan de små liven vilar. Vagnen ryms nätt och jämt ut på balkongen. Vi pratade just om det, efter musikgruppen, att balkongen är en sådan plats man lätt glömmer bort att mäta, när man skaffar vagn. Vi hade bara tur.

Och det är lugnt här ute. Inga blåljus och siréner, ingen som ropar och skriker. Bara vindens sus i träden, lite solsken och lite höstvibbar. 13 plusgrader. Jag saknar sommaren, men det är fint med höst också. Tänk om det skulle finnas två somrar, sen lite höst och en kort vinter, sen skulle det bli två somrar igen, skulle inte det vara bra? 😀

Jag är så glad att de sover samtidigt en liten stund. Då hann jag plocka lite i köket. Tills Milja vaknade och fick joina mig. Tillsammans blir vi Fantastiska Bloggteamet. 😀

Har ni förresten sett att vardagsglädjen vinner stort över urkdagarna! Hurra för det! Glädje > Sorg, det är lyx i sig.

Dagens coola bild. Den här är inte min, utan lånad från en vän via Online Stickcafé-gruppen. Det coola är att tjejen, som heter Annalena, har färgat det här garnet själv – med röd flugsvamp! Och jag som alltid trott att att den var röd. 😀

Förresten måste jag passa på att skjuta in att man blir ganska mör i armarna av att dansa runt med en unge på var arm. Men det är roligt och så länge jag orkar och de tycker det är kul, ska jag hålla på! Och så länge ryggen orkar.

Annons
11 kommentarer leave one →
 1. 23 september, 2011 12:13

  Kul att garnet hamnade i din blogg ;). Fin blogg du har förresten.
  Om du går in på min blogg/hantverk så hittar du en del av tröjorna jag stickat i växtfärgat. Det är dock bara en bråkdel, har varit slö med fotograferingen.
  Ha en bra dag.
  Annalena

  • 23 september, 2011 07:39

   Tack detsamma, jag hälsade på hos dig med. Tack för bildlånet, blått är ju så underbart!

 2. Nora permalink
  23 september, 2011 01:12

  Hej Bitte,
  vilka starka armar du har! Det skulle vara kul att se dig dansa omkring sâ. Föreställningen av er tre dansanta fâr mig att le 🙂 (ps. spanskt tangentbord)
  H. Nora

  • 25 september, 2011 09:33

   Hihi, det är roligt, men tungt. Vi dansar inte så avancerat, som tur är. 😀 Kramis!!!

 3. 23 september, 2011 02:09

  Min vagn ryms ute på balkongen, men den ryms inte ut genom dörren utan att man viker ihop den..vilket är surt. Då jag är i stan måste jag antingen bestämma mig för att vara ute hela sovstunden, eller så får de sova ute på balkongen hela tiden.
  Det är lite surt nog, fast annars kommer jag nog in på de flesta ställen

 4. Mamafive permalink
  23 september, 2011 08:53

  Ihanan näköistä kun Milja ja Isaac nukkuvat vanuissa. Voi kun voisi itsekin kömpiä vaunuihin ja joku kävelisi ympäri katuja ihanan raikkaassa syys säässä….. Heh,joo rankka viikko takana ja olen Tooooosi väsynyt. Siksi niin houkutteleva ajatus 🙂

  • 25 september, 2011 09:18

   Jag har tänkt samma sak! Tänk om man bara kunde krypa ner och gosa ihop sig i en liten hög i vagnen, medan nån annan gick runt med en. Härligt!

 5. vardagsparlor permalink
  25 september, 2011 07:32

  Det var en rolig grej att veta..att garn färgade med flugsvamp blir blått..intressant 🙂
  På tal om garn..sku jag gärna..om du har tid och lust att dela med dig..villa ha mönstret på tubsockorna du har gjort åt babysarna. Skulle vara sååå tacksam 🙂 Eller går det att hitta på nätet nånstans?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: