Hoppa till innehåll

Trött

1 september, 2011
tags:

Det blev en lång dag idag. Eller ska man säga kväll?

Jag hade tänkt skriva nåt skoj inlägg om att vi äntligen fått upp vitrinskåpet i köket, att hatthyllorna är på G, fammo och faffa hälsade på och hämtade med god köttsoppa, för det har varit en fin dag. Men nu börjar jag bli lite för trött.

Efter kvällens borrande, lite brottningsmatch med William och väldigt ledsna bebisar (och väldigt vakna sådana), har jag bara ont i ryggen, huvudvärk, ser på äckliga Bear Grylls (jag är inte alls intresserad av hans maskätande eller urindrickande, men just nu måste jag se på nåt på tv) och jag tror vi kastar in handduken. Den där laxen jag skulle ha gjort ikväll är fortfarande i kylen (hur länge står sig färsk lax i kylen?) och jag skulle ha duschat, men klockan är tjugo i tolv och twinsen är väldigt vakna. De somnar fem minuter och sen är det hej-här-är-jag igen. Nåja, det ser okej ut i köket, det är rent i sängen och William är badad. En ny dag imorron. Gonatt bloggen.

Annons
One Comment leave one →
  1. 2 september, 2011 05:49

    God morgon nu, du skall inte ställa så stora krav på dig; ingen människa klarar av allt som man planerar för planerar gör man då när man har vilat och dagen ligger framför en. Det är helt ok att när kvällen kommer så något av det som man tänkte göra under dagen flyttas till nästa dag.!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: