Hoppa till innehåll

Sånt som man gör en lördag

20 augusti, 2011

Det känns som tisdag idag. Eller torsdag, inte lördag i alla fall. De flesta dagar rullar på som vanligt, oavsett veckodag. Eller nä, det är inte sant. På helgerna är vi ju hemma alla fem, för det mesta.

Idag har twinsen varit väldigt ledsna en stor del av dagen. Jag står och kokar batat och grönsaker och försöker underhålla de små, idag Milja, som bara var ledsen. Jag sjunger En vänlig grönskas rika dräkt och Din rikssak Jesus vara skall (den är mäktig när man drar på! Och den enda missionspsalm jag kan) eller Här dansar herr Gurka. Det måste vara nåt med lite riv i. 😉 Milja gillar musik speciellt mer än Isaac, verkar det som; hon skrattar åt mig varje gång jag sjunger.

Isaac är den som skrattar lättast när man kittlar honom. Milja står på benen längst. Isaac gör flest miner, Milja pratar högst. De är så olika och har sina olika ansikten, miner och humör. Ännu när William var ett och ett halvt år tyckte jag att han inte hade nån ”personlighet”, för jag hade inte så mycket att jämföra med. Nu vet jag att den där personligheten kommer mycket tidigt.

Det var märkligt väder idag.

Och så körde jag förbi Ikea, som vanligt när jag handlar. Vi bor ruskigt nära om man skulle promenera. Tre eller fyra kilometer fågelvägen.

Nya katalogen kom idag! Jag gillar speciellt den där förvaringslösningen för 100 ege. Tänkte mig den åt W. Menar de att det där bordet ingår då också?

På matvägen intet nytt. Eller jo, vi har lagt till efterrätt. Och Milja har fått nåt slags litet utslag – i handflatan, eller på sidan. Jag fattar ingenting. Bara oroar mig som vanligt. På handkanten liksom, varför får man eksem bara där och ingen annanstans?

Vi funderar vidare över det här med matstolar. Milja fattar inte riktigt grejen, hon faller mest åt sidan och tycker inte det är så kul.

Nån gång förut tyckte jag det var lätt att foto barn då de är små, för de är mer stilla då. Tja, stilla och stilla. Isaac funderar på vad jag kan mena.

De små lurvarna somnade sent, elva ikväll. Men jag tackar ändå min skapare för att de då sover till ca sju nästa morgon. Äter sedan och somnar om igen. Lyx.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 21 augusti, 2011 05:19

    Å mina sov faktiskt utan att vakna ända från 8 till 02:45. Så jag som somnade klockan 23 fick sova nästan 4 timmar utan att stoppa i en tutt. DET känns lyxigt här hos oss 🙂

    • 21 augusti, 2011 10:46

      Det låter helt okej, med tanke på att de sover somnar så tidigt. Sen gäller det ju att lägga sig så man själv får sova… Här petas det in nappar på natten, så det är inte alltid man sover utan avbrott, men ganska länge utan mat. Det blev inte sju, det blev klockan sex.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: