Hoppa till innehåll

Mysigt!

2 juli, 2011

Den här dagen började så kaotist, och avtog i en lugn, mysig kväll med ”bara” 21 grader utomhus. Skönt med svalka. William har haft en rolig dag och jag är så tacksam att fammo och faffa ger honom så mycket tid och fina minnen. Kanske det även finns en chans att han minns saker han gör nu – när han blir större. Jag fick en fin hälsning från Erstan (fast jag säger alltid Airisto, eftersom vi pratar blandspråk till sjöss) ikväll:

En lycklig kille, som fått åka gummibåt och segelbåt med två av de människor han gillar mest. Och imorron får jag följa med på hemfärden – wohoo! Mika stannar med twinsen och så får jag en eftermiddan på sjön. Fadäsen va underbart! Vädergubbarna har bara lovat tre sekundmeter, så jag får kanske inte se det här: (storen + genua uppe)

men vad spelar det för roll? Sjön är ju alltid skön! Bortsett från när det åskar, förstås. Bild från ifjol. ^^

 

Ett par andra som varit sköna är bebblorna idag. Visst har det varit mycket gråt, men de är ju så underbart söta. Och Milja Persilja trivs i babygymmet.
Pappas lilla boxare, skojar Mika när hon ligger och knuffputtar på bollarna.
Vänta bara, päronboll, fortsätter han och ler nickande mot mig.

Ja, vem vet. Idag satt Miljis och jag och såg på The Stig som körde en superfin Bugatti Veyron i Top Gear. Hon verkade så intresserad. Bara hon inte börjar köra MC som sin mamma för då blir jag orolig!

(ibland tänker jag mer på det än annars: Jag har en dotter. Och två söner. Och en dotter! Det är så fantastiskt!)

Nu har tvättmaskinen snurrat klart, köket är rent och fint. Mika har återhämtat sig från en äckligt varm halvmaraton och jag har applåderat honom färdigt. Jag gjorde böngryta och tortellini, som faktiskt blev riktigt gott. Flaskor och nappar är kokade och rena. Sa jag att jag älskar när saker fungerar och när jag själv fungerar!? 😀 Då känns det riktigt bra.

Bebblorna somnade sent idag, runt midnatt (fast de sover i sin säng, inte i sittern som på bilden, det är tidigare idag). Men då sover de kanske längre också. Vi är ju lite nattugglor i familjen. Alla utom William hittills. 😉

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: