Hoppa till innehåll

Glimtar av solsken

26 juni, 2011

Bilden längst ner: Bebisbingo. Lite som kobingo, fast inte. Man matar båda på en gång och gissar vem som rapar först. Idag hade jag fel. Milja var snabbast.

Sådär annars: Jag gillar inte min blogg längre. Den har blivit en tant- och gnällblogg. Den kanske bara speglar den del av mig jag inte gillar. 😦 Jag vill ju ha en cool blogg. Men jag är bara mamma just nu. Jag har inte så mycket coolt att komma med.

10 kommentarer leave one →
 1. 27 juni, 2011 05:13

  Att vara mamma är coolt. Du har en cool blogg.

  • 27 juni, 2011 11:00

   Tack. Fast jag känner mig inte så cool. Kanske jag kan släppa det där helt med att behöva vara det, om några år. Eller inte.

 2. Mika permalink
  27 juni, 2011 05:17

  Heh, Isaac ser verkligen ut som du skulle abrytit han mitt i morgontidningsläsandet.

 3. Mamafive permalink
  27 juni, 2011 06:23

  Höpöphöpö,sinä jos kukaan on Cool ja blogisi vielä coolimpi :). Ja eikä mikää bara mamma vaan COOL MAMMA.
  Se että sanoo niinkuin asiat on eikä kaunistele kaikkea niin se on COOL. Minun mielestä ihmiset jotka uskaltaa sanoa ja tuoda negatiivisetkin asiat esille on vain vahva ja hyvin pärjäävä ihminen. Koska mitä se asioiden kaunistelu auttaa, kun jokainen meistä tietää että pienten lasten kanssa on rankkaa välillä.
  SItä paitsi ei sellaista blogia jaksa lukea jossa vain kaikki on niin himputin hyvin,blääh. Sitä varten voi ostaa roska romaanin 🙂 Tiedät varmaan mitä tarkoitan.

 4. 28 juni, 2011 10:47

  Nämen..vad läser jag..det är ju det som är pointen..det som gör din blogg så bra. Du förskönar int din verklighet, du berättar hur du har det på riktigt. Tror många första barns föräldrar borde hitta hit, för att förstå att allting int alltid är superduper gulligt och mysigt. Fortsätt du med din linje, en annan dag är den säkert annorlunda, livet går ju vidare. 🙂 Du är verkligen en cool Mamma… 🙂

 5. 28 juni, 2011 10:48

  ..och btw dina sockor är helt underbara.. 🙂

 6. heidi permalink
  29 juni, 2011 10:14

  Det tar sån tid att göra en cool blogg. och så kan man inte skriva om sin vardag som småbarnsförälder om den skall vara riktigt cool. ha haha. Men din blogg är bra! Den gör att alla våra liv ter sig som normalt. Och likt din! Alltså inte att du är onormal och har det onormalt jobbigt 🙂

  • 30 juni, 2011 06:54

   Haha, tack tack! Nä det är ju så, ska man vara riktigt cool ska man lämna ut en massa smaskiga detaljer, skoja med nära och kära eller driva med var och varannan och vara ”lagom provokativ”. Typ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: