Hoppa till innehåll

Tre månader

22 juni, 2011

Idag har det varit en ganska datorlös dag. Twinsen och jag hade besök av J och hennes lilla R. Det blev promenad i det fina sommarvädret. Det var tur att det blåste, annars hade det blivit riktigt varmt. Tack för besöket, det var trevligt som alltid. 😀

Vi såg fem stridsflygplan – de är fortfarande här! – som flög jättelågt ovanför oss, man kunde se färgerna på planen. De flög i formation och jag hann nästan få fram kameran, som hängde över axeln. Men haha, de är snabba de där! Lite av spåren i luften hann man se. 😉

William är hemma igen efter en visit hos fammo och faffa. Vi bygger lite tågbanor, som vanligt. Fast det går inte riktigt lika bra som förut, för twinsen är lite mer ledsna ikväll. Det kommer ju sådana där dagar. Mika går med ena bebisen, jag med den andra. Sen har W och jag mysstund och läser sagor. Fast W fick somna på egen hand ikväll, jag fick gå upp och ta Isaac, som bara grät och grät.

Idag blev tvillingarna tre månader. Grattis, grattis våra små sötnosar! Jag försökte rita av deras fötter och visa på foto att deras fötter redan är lite olika stora. Miljas är smalare och lite kortare. Och hennes naglar på fingrarna är mer tjejiga, smala och långa, medan Isaacs är breda. Det här med tre månader är en liten milstolpe, man känner sig tryggare när det gäller sånt där som spädbarnsdöd och värsta kolikåldern och allt annat skräp. De är inte lika bräckliga längre. Samtidigt tycker man att de växer så fort. Vi har ju treans blöjor redan!

 

Annons
One Comment leave one →
  1. 22 juni, 2011 11:02

    Tänk vad tiden går.
    Såg också planen på fredagen och tänkte faktiskt på dig. Vilket oljud alltså, förstår om man int kan ha babysarna ute och sova.
    William ser så koncentrerad ut där han håller på med sin tågbana, man riktigt ser hur skojigt han tycker det är.
    Önskar dig och din familj en riktigt trevlig midsommar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: