Hoppa till innehåll

En alldeles bra dag

15 juni, 2011

Det är svalt i vardagsrummet när jag tassar in. Vädringsluckan har stått öppen hela natten, så den härliga nattluften har tagit ner temperaturen, som annars brukar ligga på över 23 grader i det här rummet. Skönt, så skönt!

Tvillingarna är glada, det är lugnt här hemma för stunden. Ibland brukar vi gosa länge i stora sängen, men idag flyttar jag dem till vardagsrummet tidigare. De jollrar och sparkar en lång stund, men sen kommer de på att de måste gosa ner sig bland sina trasor. Mysiga små ungar, vad ska ni bli, när ni blir stora? Vad kommer ni att ha för drömmar och förhoppningar? Kommer jag att klara av att vara en mamma – en förebild – till tre barn som är så nära varandra i ålder? Jag hoppas jag växer in i rollen mer och mer, varje dag.

Solen tittar fram bakom ludna, dunkla moln. Det kommer att bli en fin dag idag. En alldeles perfekt onsdag, har jag på känn.

Förresten märkte jag att kameran hade nollställt räknaren på bilderna igen. Jag har tagit över 10.000 bilder på ett och ett halvt år. Jag är rädd för att slita ut min systemkamera! Å andra sidan är det som med tiden: det bästa sättet att spara, är att använda den.

PS. Jag undrar om det är nån lag på att båda ungarna börjar skrika när man har handen i toastolen och skrubbar som bäst. Eller när man håller på med låsolja. DS

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. 15 juni, 2011 10:20

  Jag tycker inte ens att jag HINNER skrubba toastolen, och då har jag ingen treåring som du.
  Men det är liksom så mycket missnöje här hos oss just nu.
  Man VILL liksom så mycket och kan så lite 😉

  • 15 juni, 2011 11:35

   Dina bebisar är lite större, det kanske blir likadant här hos oss om ett tag? Det är en hel del missnöje här också, man hinner verkligen inte varje dag. Att försöka ringa en kompis på kvällarna är helt onödigt. Brööööl.
   Och jo, jag känner igen det där med att vilja mycket men inte hinna. Och då handlar det inte om lättja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: