Hoppa till innehåll

VM och sockor

15 maj, 2011

Finland vinner ikväll, eller hur?! 😀 Det är väl dags att slå Sverige nu, det är länge sedan 1995!

Bebblorna sov kanonbra utomhus, fyra och en halv timme sedan förra matningen (om man räknar med när jag promenerade också). Hurra, hurra, det går framåt! William supersov också på balkongen när han var yttepytteliten, tre eller fyra timmar i sträck. Det straffade sig med att han steg upp jättetidigt på morgonen istället. Jag vet inte vad man ska föredra.

Det här sovandet betyder i alla fall att jag fick en stund över. Till det här:

 

Jag visste inte ens att jag kunde sticka såna här mönster, det såg bara supersvårt ut i mönstret. Jag har inte stickat hål förut. 😉 Tack Mikka för att du visade mig. Säga vad man vill om videosnuttar och tutorialer på nätet, men det allra bästa är när man får sätta sig ner och titta på riktigt, med en kompis. 🙂

Mönster finns på gratis på engelska på Ravelry och garnet heter Villa Mokkasukka. I like! Orange is the new black!

Isaac var så glad ikväll, så han fick hänga med på ett par bilder till. Han är som sin bror, en man med en massa olika miner. De är lite lika, om man bortser från hårfärgen.

 

 

Annons
3 kommentarer leave one →
 1. annepauline permalink
  16 maj, 2011 06:51

  Hahaaa, Isaac är charmigare än charmig och RÖTT hår som dej har han!
  Jag såg en så läcker tröja stickad i ungefär sånt mönster. Jag blev så himla sugen att köpa garn och mönster men så tänkte jag: det där mönstret klarar jag aldrig. Är det ganska lätt, menar du?

  • 16 maj, 2011 03:25

   Han har inte lika rött hår som jag, men det ser kanske så ut på bilden?

   Jag tror visst du klarar mönstret, bara man inte tappar bort sig! Det är det svåraste. Plus att man måste hålla en viss jämnhet såklart. I det här mönstret ingår räta maskor, aviga maskor, ihoptagning och ihoptagning i bakre maskbågarna samt omtag. 🙂

 2. 20 maj, 2011 05:18

  Jättefint blir det ju!! Så är det ofta, man tror att ett mönster är mycket svårare än det är 😉 Vacker färg på garnet också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: