Hoppa till innehåll

Dagens

14 maj, 2011

Dagens effekt:

Tilt-shift, senast sedd i TV i ESC när bidragen presenteras. Jag fattar fortfarande inte hur ögat funkar, men jag ser ju det själv när jag testade med mitt eget foto (jag tog ju originalbilden själv).

.

.

.

 .

.

 

Dagens uppladdning:

Chips! Tror ni att det räcker för en finalkväll nu? 😉

(jag köpte bara ett rör)

.

.

Dagens yay!

Jag fick på mig ett par vanliga jeans, som jag hade innan jag var gravid!

Dagens hesa röst:

Isaac. Stackarn, jag vet inte varför han blev lite hes, men ibland låter han som en liten skata, sådär som de kraxar tidigt om våren. Min lilla sötiskille.

Dagens tips:

Om nån undrar vad de ska köpa för present till en nyfödd släkting eller nåt, här är mitt tips: Byxor som går över magen, som de som Milja och Isaac har på bilden, gärna med fot, eftersom små sockor hela tiden rasar av. De här har i alla fall varit bland mina favoriter.

.n

.

..

 

 

Dagens ”när jag får tid och råd ska jag…”

– beställa nån av de här underbara härvorna från Blue Moon Yarn och sticka sockor av det. Garnet heter Socks that Rock.

 

 

.

.

 .

 

Dagens ”I wish I had…”

Nån av de här coola skötväskorna från Skip Hop.

3 kommentarer leave one →
 1. 14 maj, 2011 09:13

  den översta väskan, blossom. Hade jag åt sonen. Skitsnygg ^^
  Beställde min från Amerika så jag fick den för typ 50 euro bara men den firman hade lagt ner. :.-( Synd då den skickade som gåva så man slapp tull o sånt.

 2. 15 maj, 2011 06:05

  Tänk vad olika vi kan vara 🙂 Jag gillar inte alls byxor med fot på, eftersom de sparkar så fötterna ändå åker liksom in i byxbenet. Däremot är det STOR skillnad på strumpor och strumpor har jag märkt, så det skall vara bra strumpor som går upp till knäna. DÅ hålls de på!

  • 15 maj, 2011 12:59

   Därför har man sockor på. Så hålls både sockor och byxor på. Fast jag vet, det är en vanesak och en smaksak. ^_^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: