Hoppa till innehåll

Inredningsdrömmar

8 mars, 2011

När solen sänder sina strålar in genom persiennspringorna, får man ännu större lust att inreda än vanligtvis. Och helst i kombinationen vitt-svart-lime.

Nu behövs bara x antal hundra euro, så kan jag shoppa loss! Nä, det lär inte hända, men titta får man ju alltid. Duk till köket (varför man nu ska ha duk med en massa småbarn, kan man ju fråga sig förstås), överkast – gärna ännu mer lime-igt, gardiner som skulle passa vår utsikt, skötväska – för det är fint med färger, och lite sitta-med-förvaring i hallen. Helst skulle jag vilja måla strukturtapeten i hallen också.
*drömma*

Annons
8 kommentarer leave one →
 1. altorpet permalink
  8 mars, 2011 07:40

  Det där drabbar mej med- varje ny årstid. Hade lovat att ALDRIG mer köpa nya gardiner… nu har jag nya på gång att hämta ut på posten 🙂

  • 8 mars, 2011 07:44

   Förut brukade jag gå loss på Hemtex’ rea, men då låg deras butik lite bättre till. Nu missar jag den hela tiden. Det brukade visserligen innebära att man får sy upp gardinerna eller panelarna själv, men det är inte så stort jobb.

 2. 8 mars, 2011 08:45

  Hemtexen vid Kodin Anttila har slutförsäljning, alla produkter till 50 %. Vi fyndade massor till dotterns lägenhet i helgen.

 3. Heidi permalink
  8 mars, 2011 09:37

  Å, Vallila-gardinerna har jag tittat på x antal gånger på Wiklund! Jag skulle vilja ha dem till köket, men fönstret är så litet så det lönar sig inte att köpa ett helt gardinpaket… Är också inne på lime eller ”vårgrönt” för tillfället… 🙂

  • 8 mars, 2011 11:08

   Underbara grönt! Kan du inte dra ihop gardinen då? Eller sätta upp bara på ena sidan? Allt är ju tillåtet nuförtiden. Eller sy om, om det går.
   Vi å andra sidan har jättefönster åt alla håll i lägenheten. 🙂 Det är supermysigt, men ibland lite svårt när man ska välja gardiner. Paneler är inte att tänka på, såvida man inte har en massa och sätter dem i lager. Vallila har så mycket fint – kuddar också i liknande färger. Härligt!

 4. Merja Hänninen permalink
  8 mars, 2011 10:44

  Välhemkommen från London så kan vi väl träffas vid Ikea om Du bara orkar ännu?

  • 8 mars, 2011 11:06

   Det ser jag fram emot! Om jag inte orkar får ni köra runt mig i en sådan där barnkärra. 😀 Ha en underbar resa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: