Hoppa till innehåll

Hiss till köket

7 februari, 2011

Jag söker köksgardininspiration. Kanske något lite vågat i svartvitt? Eller mattare i tulpanlila? Trendigt randigt? Eller bara enkelt enfärgat? Sen får man fundera på det här med upphängningen. Kan man knäppa fast hissgardiner i en skena? Eller blir det knäppt? 😛

Inspiration från Ellos/Jotex.

 

One Comment leave one →
  1. netaskrypin permalink
    8 februari, 2011 07:38

    Jag hade hittat ett jättefint hissgardin från Jotex, lantligt romantiskt men tyvärr var vårt köksfönster för brett. Gjorde en förfrågan om kostnad ifall deras egen syateljé skulle sy upp i rätt storlek men backade ur när ett ynka gardin skulle kosta nästan 600 SEK 😦 …. så det blev inget hissgardin för min del, men jag tycker himla mycket om dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: