Hoppa till innehåll

Snabbstickat: Mössa

6 november, 2010

Det är inte svårt att speedsticka lite mössor, bara man hittar ett enkelt mönster – eller vet själv hur många maskor man ska ha. Den här mössan blev jag riktigt nöjd med, fast det var en riktig snabbstickning. Grovstickat är skönt!

William ville inte ta av sig mössan, men det blev för kallt att leka på balkongen nån längre stund idag.

♥Novita Crystal♥ heter garnet, som finns i flera färger och är supermjukt, superskönt, glittrande och tyvärr lite dyrt. Det är klassat som ”super bulky”, alltså jättetjockt och består av: 51% Acrylic, 18% Nylon, 18% Mohair och 13% Polyester.

Jag skulle vilja hitta garnet i vitt, men det var slut vid Anttila. I så fall kanske jag stickar en till, som skulle vara ännu ”bulkigare”. ^_^

Annons
6 kommentarer leave one →
 1. 7 november, 2010 07:13

  Fin mössa! Undrar om jag ens stickat nån mössa nån gång? Det börjar klia lite i stickfingrarna här också, men jag tror sticklusten får hålla sig ett tag till, det har hopat sig så mycket annat program i november.

 2. 7 november, 2010 07:20

  Sticklust kommer och går. Jag har stickat nån (några) mössor förut också, med varierande resultat. Slutet av året brukar innehålla en massa program för alla.

 3. mammvaranaviko permalink
  9 november, 2010 08:17

  Finns mönster till mössan? Grabben vill att jag stickar en mössa åt honom och den där såg ut att vara en helt okej mössa. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: