Hoppa till innehåll

Stanna då!

17 augusti, 2010

Jag förstår inte vad det är för idé med microvågsugnar som fortsätter att snurra och pipa efter att maten är färdigt uppvärmd. Varför slår den inte bara av? Jag vet ju att jag har saker där, det är inte så att jag glömmer det. Men nej, efter en minut ska det pipas igen .. och igen, ifall jag råkat glömma.

Det där borde vara en funktion man kunde stänga av, jag är så trött på den! Stanna när det är klart. Punkt.

 

Det var dagens i-landsproblem det.

Dagens lite större problem: Jag hatar mina tics just nu. Mina tics, mitt humör, min medicin. Fan för allt. Bort med det. Men det är just det som är problemet. ;_;

Annons
9 kommentarer leave one →
 1. 17 augusti, 2010 01:03

  Haha! I-landsproblem är de bästa problemen!

 2. tititu permalink
  17 augusti, 2010 06:37

  Jo visst kan problemen te sig löjliga sett från den vinkeln. Men att det är ett I-landsproblem då brödmaskinen piper klockan fem på morgonen är inte min första tanke. Då brukar jag snarare tänka att jag ska skruva opp den där förbannade jävla apparaten och hacka en skruvmejsel i den mojäng som ser ut att vara en pip-mojäng.

  Ännu har jag inte gjort det. Minns allt för väl att jag en gång kollade en väckarklocka är sammansatt. Jag fick en massa delar över. Klockan fungerade på rutin en timme efter undersökningen. Sen dog den.

  • 17 augusti, 2010 10:26

   Oops. Ja, klockor är väl inte så farligt, det är värre med brödmaskiner. Nuförtiden kan pipmojänger se ut hur som helst. Förresten log jag lite åt din kommentar, det lät lite sorgligt roligt.

 3. 18 augusti, 2010 03:45

  Hejsan! För att kunna ge dig en inbjudan till Bloggsvar, så behöver jag din e-post adress.

 4. jenny permalink
  18 augusti, 2010 02:39

  Hahaha. Tanken har tydligen slagit fler än mig. Isynnerhet då man slår på micron o tänker att man t.ex hinner gå på wc under tiden. Fan heller, då piper den så de måste höras i hela höghuset..

  • tititu permalink
   18 augusti, 2010 05:47

   Ja inte roligt att springa ut med byxorna runt knäna för o trycka på en knapp bara för att få sitta kvar i fred ett par minuter till. Ännu mindre roligt om man gör det och sen kommer på att man bor i höghus och grannen på andra sidan gatan har fri insyn i ens kök…

   • 19 augusti, 2010 09:07

    Haha, nej det har du rätt i. Vi har också ganska bra insyn i vår lägenhet, om än från kontorslokaler.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: