Hoppa till innehåll

I en het stad, en het söndag

15 augusti, 2010

Söndagsbrunch är mys-härligt. Vi promener längs ån och njuter av sensommarvärmen. 26 grader och lite svalkande vind. Superb. Äter en mättande brunch och avslutar med gammaldags gräddglass med färska röda vinbär. Mumsigt värre. Förresten, det kan ju inte vara sensommar än – det är ju bara augusti. Fast skol-, jobb- och dagisstarter vilseleder hjärnan och ropar ”det är redan höst!”. Äh, än är det sommar kvar, säger mor.

 

Hemma igen, sonen har varit hos farmor och farfar, men är har nu återvänt. Vi bygger.. nej, jag bygger värsta långa tågbanan, som kusin C skulle ha varit sååå glad över, men William vill helst leka med sin nya lekdator eller se på Cars. Nåja, han blir äldre. Och tågbanor är sånt man kan leka med länge. Annars får jag väl leka själv. 😛

Igår fick jag fyra pussar av William. Och jag fick pussa William också. ❤ ”Mamma, jag blir våt”, säger han fundersamt, när jag pussar hans kind. Åja, så blöta pussar ger jag inte!

Dagens bästa:
”Mamma, du e gulla. Jag kramar dig.”

Annons
11 kommentarer leave one →
 1. Madame Mim permalink
  15 augusti, 2010 04:11

  Söndagsbrunch är verkligen härligt. Har haft turen att få fira födelsedagar med brunch två söndagar i rad, idag vid Hästöskata i Kronoby. Skulle nog kunna vänja mig med den här nya söndagsvanan. Vägrar också att släppa sommarkänslan trots att kalendern säger skola och jobb nu.

  • 15 augusti, 2010 06:22

   Vi har varit på samma brunch två gånger i sommar. Det är inte den billigaste, 15€/person, men något man kan unna sig ibland. Det finns massor med mat, så vi tycker det är värt pengarna.
   Ja, sommar är det ännu!

 2. 15 augusti, 2010 04:31

  GRATTIS William!

 3. 15 augusti, 2010 06:42

  De där tågbanorna vill man ju köpa varje gång man går förbi dem. Även som barnlös individ.

  • 15 augusti, 2010 06:46

   *pustar ut* Så det är inte bara jag som känner så! De är värsta drogen. Fast när man har en som vill bygga med dem, eller som hela tiden vill att man ska bygga nya eller fler, blir det ibland lite tjatigt. 😀 Fast sen är det kul igen.

 4. 15 augusti, 2010 06:45

  här hos oss diggar vi tågbanorna! sonen som fyller 5 i år har äntligen blivit lite intresserad, så man slipper sitta där och bygga själv..:)

 5. tititu permalink
  15 augusti, 2010 08:41

  Var hitta du dendär brunchen? Jag gillar hotellfrukost men den serveras ju rätt tidigt. Brunch e väl senare, visst. I mitt nya liv ska jag äta hotellfrukost oftare. Det är så namimums.

 6. 17 augusti, 2010 08:32

  Åh, snart kan vi ju hämta ner lådan med träräls också, den har jag alldeles glömt bort! Jättelänge sen den var i användning, men den finns nog kvar. Skickar lite försenade grattisar också till din duktiga lilleman. 🙂

  • 17 augusti, 2010 10:27

   Tack tack! Å, men kära nån, inte ska du behöva ge sånt till oss. Vi har nog tågbanor så det räcker. Ett tag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: