Hoppa till innehåll

Lösa trådar

9 augusti, 2010

Vi är uppe i sena natten. Det hör inte till vanligheterna (ö-höm!). Mamma har pillat med mattfransar i köket, medan jag virkar med mohairgarn och annat klurig i grillrummet, även kallat gillestugan. Snart är det faktiskt klart, för båda.

Mattona sko måst ga ti avslut uta fransa”, sa mamma. Så är det ju. Samma sak mer amigurumi, det är en massa småpysslande och sytrådar överallt i slutet av ett projekt. Jag uppskattar hennes matt- och dukprojekt innerligt. Hantverk är sådant som kan överleva i decennier. En personlig prägel på en del av livet – som är ditt.

Jag sätter på musik via Youtube. Kent-covers, Sarah Dawn Finer och Sanna Nielsen. Katten ville inte vara inne fast det regnar. Natten har fallit. Det här är den bästa tiden på dygnet. Synd bara att jag inte tycker samma sak klockan nio imorron bitti.

Dagens YAY: Jag har fått extra långhårigt effektgarn av Mia (inte gratis). Det kan användas till hår på amigurumi. ^_^ TACK!

Annons

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: