Hoppa till innehåll

Idag…

4 augusti, 2010

Denna dagen ett liv. Suck.

 (Obs, konstnääärlig bild, här ser jag alltså sådär lite deppad och eeemo ut. :P)

 

 

Googlad bild

Herre, ge oss vatten. (Jag menar det, det har regnat, men alldeles för lite).
Det kommer en massa moln, men inget ur dem!

 

 

 

 

Ja, jag vet, jag bör inte klaga. Snart blir det —>

Jag var inte på plats när tålamod delades ut.

 

 

Jag har tre amigurumiprojekt på gång, som jag har svårt att få avslutade. Jag försöker samla mig, bara göra det, men det går trööögt. Lusten och inspirationen är nada. Ingenting. Så jag väntar. Men på vad?

Dagens bästa:

William och jag satt på balkongen. Han frågade vad gjorde. Jag sa att jag funderade och att jag var lite arg. Jag tror det är bra att prata om sina känslor med barn. Han kramade mig. Och sen gav han mig en puss på benet.

Mamma, jag krama mig, du blir glad. Å pussa dig. Mamma, he e int faaligt, jag är nära dig, jag far int na langt”.

Sen frågade han vad jag hade i mitt halsband. Där hänger ett hjärta med en tillhörande nyckel. Jag förklarade för honom att om man tycker om någon mycket, kan man säga att man har en nyckel, som passar i hjärtat. Att det är något fint.

Passar Mee-ams bilnycklar?” frågade han sen. ❤

Bilden är inte från idag

Mitt söta, lilla, underverk, min pussgurka till barn. Hjärtat smälter ändå när han säger såna där saker. Jag vet inte varifrån Arget kom, pms kanske? Det var bara där på kvällen, oprovocerat, tillsammans med Rastlösheten. Jag hoppas jag ryms med i den där nya Arbiskursen… så jag kommer mig för att göra saker (nej, jag ska inte ge upp mitt sjungande, var inte orolig mamma eller nån annan! Bara utöka.)

Annons
6 kommentarer leave one →
 1. 4 augusti, 2010 07:14

  Gulliga Meeam, man blir så varm om hjärtat över hans omtänksamhet. ”Ja e här, ja far int na langt…” 🙂 Säkert dina egna ord som du gett i nån kritisk situation. Min lilla sonson hittar också ”Mammus järtta” när jag frågar. Han kan inte många ord svenska men guldhjärtat hittar han alltid. 🙂 Hoppas ditt vemod viker undan, men det kanske behövdes för en stund. Kram!

  • 4 augusti, 2010 08:23

   Du har alldeles rätt. Jag brukar säga så till honom varje kväll, för att han inte ska vara orolig och veta att vi alltid finns nära honom. Jag tycker sånt är viktigt. Och om inte vi (mamma+pappa) finns det, finns det nån annan som är ”säker”.

   Nämen va gulla att han säger så! Det värmer! Kram tillbaka!

 2. inges permalink
  4 augusti, 2010 07:32

  Ja, men hallå där. Ni har ju ändå fått vatten. Det har inte vi, inte en droppe. Vilken tur att jag i år skippade trädgårdslandet. Skulle inte ha klarat torkan.
  Visst är det Godot vi väntar på? 🙂 Fast jag väntar på lägre temperaturer, svala nätter och energi att få stickprojekten slutförda. suck och stön.
  Och barnen är nog det bästa vi har till låns. De är ljuvliga i vilken ålder som helst.
  Håller tummarna att du ryms med på kursen.

  • 4 augusti, 2010 08:24

   Ja, Godot väntar vi på. Fast nån har sagt att livet ger en, en massa bekymmer och man själv ska skapa sin egen lycka. Det är svårt det där.

   Sticka, virka, handarbeta, det har också sin tid. Det SKA bli klart i höst och då blir det fler saker på en gång. Bra det också. Tack!

 3. klarabella permalink
  5 augusti, 2010 11:42

  Jag fråga en gång för länge sen om du inte skulle virka Upsy Daizy också. Nu har jag sett henne virkad! I Marks handarbetsaffär i Jeppis! Hela fönstret var fullt av virkade typer :)!

  • 5 augusti, 2010 12:39

   Jo, jag vet vem som har gjort henne. 🙂 Skoj med virkat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: